BARKÁCSCENTER
 
2100 Gödöllő,
Testvérvárosok útja 12
Tel.: 06 / 28 / 512-180
Fax.: 06 / 28 / 512-181 
Mobil: 06 / 20 / 511-3260

rendeles@barkacscenter.hu

Main Menu
Kezdőlap
Termékek
Szerszámok
Kisgépek
Kapcsolat
Linkek
Keresés
Elérhetőség
Akciós gépek - Árlista
WEBÁRUHÁZUNK
Kiemelt partnerek
Kiemelt parnereink:


Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezz rám
Elfelejtetted a jelszavad?
powered_by.png, 1 kB
CégismertetőGödöllőn ingyenesen kiszállítunk!

 

Megnyílt Webshop-unk! 

 
Az akkor még egyéni vállalkozásban működtetett cég célja a helyi igények magas-szintű, minél sokrétűbb kiszolgálása volt. 15 év elteltével mind a telephely, mind a működtetés formája megváltozott.1994-től főútvonal melletti saját Üzletházban, 2004-től pedig szervezetileg, Kft. keretein belül folytatjuk üzleti tevékenységünket.

 

DSC05102_resize_1.JPGPartnereink száma folyamatosan bővült, köszönhetően a Gödöllőn és vonzáskörzetében egyre szaporodó külföldi tulajdonú vagy érdekeltségű, termelő tevékenységet folytató cégeknek, illetve a hazai vállalkozásoknak. A lakossági igények egyre bővülő tendenciát mutatnak, a város és környezetének folyamatos fejlődése miatt.
Mindezekhez az igényekhez alkalmazkodva, stabil, nagy árukészlettel rendelkező, viszonylag állandó, az elvárásokhoz gyorsan igazodó szolgáltatásokkal kellett vállalkozásunknak megfelelni.
IMG_1087_kicsi.jpgJelenleg elmondhatjuk, hogy a környezetünkben lévő nagyvállalatok, ill. kiemelkedő eredményeket felmutató gödöllői egyéni cégek, egyéni vállalkozók többségével több évre visszatekintő kapcsolatban állunk.
A raktárról történő azonnali kiszolgálás cégünk egyik nagy előnye, melyet a több tízmilliós árukészletünk tesz lehetővé. 


 


 Az évek folyamán egyre korszerűsítettük a számítógépes nyilvántartási rendszerünket, mely segítségével naprakész információkkal állunk vevőink rendelkezésére. A beszállítói kapcsolataink is egyre bővültek. Az általunk folyamatosan tartott árucikkek köre a legszélesebb barkács-műszaki áruskálát öleli fel, hogy azonos célra minőségben és árban a legkedvezőbb alternatívát tudjuk ajánlani. 

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk. A legtágabb termékkörben tudunk igény szerint árajánlatot adni, illetve a megrendelt áruk rövid határidejű beszerzését vállaljuk.
Termékeinkkel kapcsolatosan bármely kereskedelmi és műszaki probléma esetén állunk szíves rendelkezésükre.           

IMG_1083_kicsi.jpg
Partnereink

ELZETT
abraboro_powertool_accessories.gif
STANLEYlogo.jpg

Látogatóink jelenleg
Jelenleg 8 vendég online
Copyright 2000 - 2005 BARKÁCS CENTER Barkácsbolt. All rights reserved.
WebXpres Webdesign Studio .